(DL): Vita lögner

Översätts med fördel till White Lies och övergår då från en såpopera på TV3 till en brittisk trio som formar ett band. Deras uppföljare till succéalbumet ”To lose my life”, som bland annat innehöll textraden ”Let’s grow old together, and die at the same time” som finns tatuerad på Mickes rygg, heter ”Ritual” och släpps den 17 januari. Efter att ha pratat ritualer som att kolla på filmen ”Human sentipede”, där en galen forskare syr ihop tre människor (bland annat mun mot anus), under luncherna vid inspelningen av plattan, beundrat mina raggsockor och diskuterat vad man vill göra med idioter som stannar vid fel tillfällen på gator och i rulltrappor funderar de nu på att skaffa en fjärde medlem, drömmer jag. Här lär de mig den första regeln för ett liv som rockstjärna: Le aldrig på bild.
Förhandslyssna på nya plattan här.

6 kommentarer

Under (DL)

6 svar till “(DL): Vita lögner

  1. yourchoir

    (GK): Inte för att vara taskig mot de tidigare medlemmarna… Men ingen av dem är någon klassisk skönhet direkt. Med dig i bandet skulle kanske några tjejer tycka bandet var bra också – till skillnad från nu.

  2. yourchoir

    (MK): Låter de inte lite som en blandning av Joy Division och Eskobar?

    • yourchoir

      (DL): Joy Division har det varit ett jäkla tjat om kring dem. Trötta på det, de är inte en inspirationskälla. Men de godtar liknelsen.

  3. yourchoir

    (MK): David, kolla Strip Music också! Från landets bästa stad (i huvudsak). Typ halva gamla Yvonne.

Lämna en kommentar